Apple aktualizoval verzi firmwaru AirPods 3 na 4C170

Před koncem roku 2021 Apple uveřejnil aktualizaci firmwaru pro AirPods druhé a třetí generace, AirPods Max a AirPods Pro. To uvedlo tato bezdrátová sluchátka na stejnou úroveň, pokud se jedná o firmware. Ovšem dlouho tomu tak nezůstalo.

Společnost Apple zveřejnila aktualizaci verze firmwaru pro AirPods třetí generace. Dříve měla tato bezdrátová sluchátka verzi firmwaru 4C165. Nyní, s touto nejnovější aktualizací, však AirPods třetí generace využívají firmware verze 4C170.

Zdá se, že toto je jediná aktualizace firmwaru, která byla vydána. Je tedy možné, že žádné z ostatních sluchátek AirPods aktualizaci v nejbližší době nezíská. A jak už tomu tak bývá, k aktualizaci nejsou žádné poznámky, takže vlastně ani netušíme, jaké novinky aktualizace pro AirPods třetí generace přinesla, zda-li vůbec nějaké.

Pokud jde o aktualizaci verze firmwaru AirPods (nebo AirPods Pro a/nebo AirPods Max), neexistuje žádný konkrétní způsob, jak ji provést. AirPods tento proces zvládnou automaticky po připojení k iPhonu v momentě, kdy je nový firmware k dispozici.

Verzi firmwaru AirPods však můžete kdykoli zkontrolovat. Jednoduše připojte vaše AirPods, poté otevřete Nastavení –> Bluetooth –> „i“ vedle vašich AirPods, kde číslo verze firmwaru jednoduše najdete.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *