Snímání tělesné teploty by se mohlo týkat také řemínků Apple Watch a AirPods

Společnost Apple je nyní v procesu zkoumání senzorů tělesné teploty u AirPods a senzorů, které by mohly být integrovány do látkových pásků u Apple Watch.

Úřad pro patenty a ochranné známky Spojených států amerických (USPTO) 25. srpna zveřejnil novou patentovou přihlášku společnosti Apple s názvem „Technologie pro snímání teploty ve zdravotnických produktech“. Nastiňuje umístění pole snímačů tělesné teploty do AirPods nové generace, řemínků Apple Watch a dalších.

V některých provedeních jsou teplotní senzory konfigurovány pro snímání dotykem a zahrnují elektricky vodivý vzor senzoru, jako je termočlánek nebo vzor odporového detektoru teploty. V některých provedeních jsou balíčky teplotních senzorů konfigurovány pro bezkontaktní snímání a zahrnují vestavěný převodník.

Senzor by zahrnoval vrstvu směrování, dutinu na spodní straně vrstvy směrování, měnič namontovaný uvnitř dutiny a čip namontovaný na horní straně vrstvy směrování. Aby řešení fungovalo, měl by být tento čip v elektrickém spojení s převodníkem.

Pokud se jedná o senzoru v páscích pro Apple Watch, patentová přihláška zkoumá začlenění pole snímajícího teplotu do pásku Apple Watch ze tkaniny. Patent neobjasňuje, zda stávající pásky společnosti Apple mohou hostit tento senzor nebo ne.

Jak asi můžeme předpokládat, abychom tuto funkci mohli využívat, budeme potřebovat nový řemínek na Apple Watch, který společnost ještě nepředstavila. V každém případě, vybavení řemínku Apple Watch teplotním senzorem by teoreticky mohlo přinést snímání tělesné teploty na Apple Watch Series 7 a starší modely, které tento senzor nemají.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *