Výroba Apple headsetů se (opět) zpozdila, což zpochybňuje možné odhalení na WWDC 2023

Výroba Apple headsetů byla odsunuta kvůli hardwarovým problémům, problémům s ekosystémem, ekonomickému poklesu a dalším faktorům.

Známý a prověřený analytik Ming-Chi Kuo říká, že zpožděná hromadná výroba headsetu tím pádem znamená, že nebude představen na nadcházející konferenci Apple WWDC v červnu, jak se dříve myslelo.

Toto je docela nečekaná předpověď od Kua. Nejnovější informace ohledně headsetů Apple naznačovaly, že zařízení nyní vyrábějí smluvní výrobci společnosti Apple. O společnosti se říkalo, že svůj headset odhalí na WWDC, která se koná 5. až 9. června, a začne se dodávat do konce roku 2023 nebo začátkem roku 2024.

Apple ovšem, jak napsal uznávaný analytik, „není příliš optimistický“, pokud jde o představení headsetu, který „obnovuje ohromující okamžik pro iPhone“.

Jako hlavní důvody, proč nyní nemusí být vhodná doba na představení takového produktu, uvedl obavy, jako jsou hardwarové kompromisy, pokud jde o hmotnost a výdrž baterie, vysokou cenu a obecně nevyvinutý stav trhu s těmito zařízeními.

4 hlavní obavy

„Hlavní obavy, že Apple není příliš optimistický, pokud jde o zpětnou vazbu trhu k oznámení AR/MR headsetu, zahrnují ekonomický pokles, kompromisy v některých hardwarových specifikacích pro hromadnou výrobu (jako je hmotnost), připravenost ekosystému a aplikací, vysoká prodejní cena (3 000 – 4 000 $ nebo ještě vyšší) atd.,“ stojí v Kuoově tweetu.

Kvůli tomu, pokračoval Kuo, byla hromadná výroba pro montáž posunuta o další 1–2 měsíce do poloviny až konce třetího čtvrtletí roku 2023.

Kuo je nejspolehlivějším analytikem Applu, protože jeho zdroje jsou hluboce zakořeněné v dodavatelských řetězcích Applu po celé Asii, což mu umožňuje předvídat nadcházející produkty Apple. Jeho časové rámce jsou však často nepřesné.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *