AirPods 3 mají nově voděodolné nabíjecí pouzdro

V říjnu 2021 společnost Apple oficiálně představila AirPods třetí generace. A i když nejsou na takové úrovni, jako AirPods Pro, i tak se nová sluchátka mohou pochlubit některými pozoruhodnými funkcemi.

Nové AirPods třetí generace jsou vybaveny „snímačem detekce kůže“. Tato specifická funkce má dát AirPods lepší přehled o tom, zda jsou či nejsou sluchátka usazeny v uchu, nebo například uloženy v kapse kalhot. Pravděpodobně to bude vítaná změna pro každého, kdo preferuje odkládat jeden AirPod do kapsy, ovšem nechce, aby se jeho média přestala automaticky přehrávat.

AirPods 3 však přináší ve srovnání s AirPods Pro další vynikající novinku – takovou, která se pravděpodobně objeví u druhé generace AirPods Pro. Jedná se o voděodolné pouzdro pro bezdrátové nabíjení.

Jak uvedl magazín MacRumors, AirPods třetí generace společnosti Apple jsou vybaveny nejen sluchátky odolnými vůči potu a vodě, ale také nabíjecím pouzdrem odolným vůči potu a vodě. Publikace uvádí, že nové nabíjecí pouzdro společnosti Apple má krytí IPX4, což je stejné jako třetí generace AirPods společnosti Apple.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *