Apple by mohl ve středu představit i nové AirPods Pro

Očekává se, že Apple oficiálně představí své další AirPods Pro spolu s iPhonem 14 a Apple Watch Series 8 již na středeční online konferenci.

Podle zdrojů, které hovořily se spolehlivým novinářem zaměřujícím se na společnost Apple, Markem Gurmanem, budou příští AirPods Pro představeny již ve středu spolu s řadou iPhonů 14 a Apple Watch Series 8. „Loni jsem hlásil, že nové AirPods Pro dorazí v roce 2022, a teď mi bylo řečeno, že ve středu bude jejich velké odhalení,“ napsal Gurman v posledním vydání svého zpravodaje Power On v magazínu Bloomberg.

Pokud věříte předpovědím, nová generace AirPods Pro si zachová svůj předchozí design, ovšem představí některé nové funkce díky vylepšenému sluchátkovému čipu H1 od společnosti Apple.

Každoroční Apple konference s názvem „Far Out“ se bude konat ve středu 7. září v 19 hodin našeho času v sálu Steva Jobse v ústředí Apple Park v Kalifornii.

Bude se jednat o dopředu nahranou prezentaci, která bude vysílaná online. Konferenci může sledovat kdokoli na apple.com, v TV aplikaci společnosti prostřednictvím oficiálního kanálu Apple YouTube.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *