Vše, co lze očekávat od říjnové akce společnosti Apple: M1X MacBook Pro, AirPods 3 a další

Apple na své zářijové konferenci představil iPhone 13, nový základní iPad a nový iPad mini. Společnost má ovšem pro zbytek roku 2021 v zásobě ještě více. A pro představení právě těchto produktů Apple oficiálně naplánoval novou konferenci, která se bude konat již v pondělí, 18. října.

Níže se můžete podívat na úplné shrnutí toho, co by společnost Apple mohla v pondělí představit, včetně M1X MacBooků Pro, AirPods 3 a další:

M1X MacBook Pro

Hlavní očekávanou novinkou je nový M1X MacBook Pro. Apple údajně pracuje jak na 14ti, tak i 16ti palcových modelech s „M1X“ procesorem.

14-inch MacBook Pro CPU

Společnost Bloomberg oznámila, že nový čip M1X, či jaký oficiální název nakonec získá, bude obsahovat osm vysoce výkonných jader a dvě vysoce účinná jádra, dostupná v 16 nebo 32 variantách grafického jádra. Očekává se také, že stroj bude podporovat až 64GB RAM ve srovnání se současným čipem M1, který je omezen pouze na 16GB RAM.

Říká se také, že nový MacBook Pro přinese návrat více možností připojení: MagSafe pro nabíjení, HDMI a SD kartu. Dále se očekává, že se Apple zbaví kontroverzního dotykového panelu ve prospěch tradiční řady funkčních kláves.

Jsou spekulace, že nové MacBooky Pro budou používat novou technologii mini-LED displeje. Společnost Apple poprvé použila technologii mini-LED v 12,9palcovém iPadu Pro představeném na začátku tohoto roku.

„Mac mini Pro“

Společnost Bloomberg oznámila, že nový Mac mini bude obsahovat specifikace shodné s M1X MacBook Pro s až 64GB RAM, 10jádrovým procesorem a 16 nebo 32 grafickými jádry.

Datum vydání macOS Monterey

Zatímco Apple minulý měsíc vydal pro veřejnost iOS 15, iPadOS 15 a watchOS 8, stále čekáme na vydání softwaru macOS Monterey. Je pravděpodobné, že Apple oficiálně oznámí datum vydání macOS Monterey spolu s novými Macy na podzim tohoto roku.

AirPods 3

O AirPods 3 se spekulovalo více než rok a konečně to vypadá, že budou oznámeny někdy na podzim tohoto roku. Očekává se, že AirPods 3 budou mít podobný design jako AirPods Pro, s kratšími konci a zaoblenějším designem uší, ale bez vyměnitelných koncovek do uší.

AirPods Pro a AirPods Max konečně podporují lepší integraci funkce Najít

Zdroj: 9to5mac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *