Společnost Apple představila AirPods 3 s novým designem, prostorovým zvukem a dalším

Na letošní poslední konferenci společnost Apple konečně představila třetí generaci svých bezdrátových sluchátek. AirPods 3 má nový design založený na AirPods Pro, ovšem tentokrát s univerzálním přizpůsobením a podporou prostorového zvuku.

AirPods 3 se se svým vzhledem podobají AirPods Pro, ovšem s kratším koncem, designem padnoucím „více do uší“ a novým designem nabíjecího pouzdra. Na rozdíl od AirPods Pro však mají nové základní AirPods místo nastavitelných silikonových špiček univerzální podobu.

Výsledkem je, že AirPods 3 nemají pokročilé funkce, jako je Aktivní potlačení zvuku nebo Režim propustnosti, které zůstávají exkluzivní pro AirPods Pro a AirPods Max. Přinášejí však Prostorový zvuk, čímž se stávají prvním základním modelem s touto funkcí. Díky novým senzorům AirPods 3 detekují pohyby hlavy uživatele a vytvářejí pohlcující zážitek z prostorového zvuku.

Apple zvýšil výdrž baterie až na 6 hodin při plném nabití a AirPods 3 nyní oficiálně podporuje síť Najít a MagSafe.

Apple dnes představil třetí generaci AirPods s prostorovým zvukem, která přináší pokročilé funkce a magický zážitek v novém designu. Díky kombinaci výkonu čipu H1 s akustickým systémem navrženým společností Apple využívají nové AirPody výpočetní zvuk k poskytování průlomového zvuku s adaptivním ekvalizérem. Uživatelé si mohou vychutnat prostorový zvuk s Dolby Atmos v Apple Music, filmech a televizních pořadech spolu s dynamickým sledováním hlavy napříč zařízeními Apple.

Nové AirPods jsou odolné vůči potu a vodě a jsou vybaveny senzorem síly pro snadné a intuitivní ovládání hudby a telefonních hovorů. Prodloužená výdrž baterie umožňuje až šest hodin poslechu a až 30 hodin celkové doby poslechu s praktickým nabíjecím pouzdrem. AirPods 3. generace se připojují k nejoblíbenější rodině sluchátek na světě a je možné je objednávat od dnešního dne.

Zdroj: 9to5mac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *