AirPods, AirPods Pro a AirPods Max obdržely novou aktualizaci firmwaru

Apple rozeslal další aktualizaci firmwaru pro nejnovější iterace svých bezdrátových sluchátek. Jak je u těchto typů aktualizací docela typické, Apple se nějak zvlášť nesnaží nastínit to, co je v aktualizaci nového.

V úterý Apple vydal firmware verze 4E71 pro AirPods 2, AirPods 3, AirPods Pro a AirPods Max. V případě AirPods 2, AirPods Pro a AirPods Max tato nová aktualizace firmwaru nahrazuje verzi softwaru 4C165, kterou společnost vydala v prosinci loňského roku.

Mezitím tato aktualizace firmwaru nahrazuje verzi softwaru číslo 4C170 pro AirPods 3, která byla vydána v lednu tohoto roku.

A co je nového? To v tuto chvíli zůstává záhadou. Apple obvykle nenabízí konkrétní změny u aktualizací firmwaru. Pokud tedy nedojde k nějakým zásadním změnám funkcí či dokonce k opravám chyb, které jsou součástí nového softwaru.

AirPods proces nainstalování zvládnou automaticky po připojení k iPhonu v momentě, kdy je nový firmware k dispozici. Pokud si však chcete aktualizaci vynutit, můžete vložit AirPods (Pro) do nabíjecího pouzdra, připojit pouzdro ke zdroji nabíjení (bezdrátovému nebo kabelovému) a poté spárovat sluchátka s vaším iPhonem či iPadem. To by mělo nastartovat proces aktualizace firmwaru.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *