Nový firmware pro AirTag vylepšuje zvuk při sledování

Nový zvuk při nežádoucím sledování má výraznější tón, který by měl pomoci snáze neznámý AirTag, pohybující se ve vašem okolí, najít.

Zatímco Apple dosud neposkytnul bližší informace k tomuto vydání pro žádnou z předchozích aktualizací firmwaru pro AirTag, nyní nastala změna. Společnost ve svých prvních poznámkách k vydání firmwaru AirTag poznamenala, že jednou z oblastí vylepšení nového firmwaru AirTag (verze 1.0.301) je vylepšený zvuk sledování.

Tón, který bude přehráván, když se bude ve vašem okolí pohybovat neznámý AirTag, je nyní výraznější, tvrdí Apple, což by mělo usnadnit jeho detekci. Společnost Apple v únoru 2022 představila nová opatření navržená tak, aby bylo sledování s AirTagem ještě obtížnější, než je v současnosti., včetně hlasitějších zvuků v nežádoucí sledovací sekvenci tónů.

Ladění zvuku AirTag: V současné době mohou uživatelé iOS, kteří obdrží nežádoucí upozornění o sledování, přehrát zvuk, který jim pomůže neznámý AirTag najít. Budeme upravovat sekvenci tónů tak, aby bylo použito více nejhlasitějších tónů, a bylo tak možné neznámé AirTag snadněji najít.

Aktualizace, která je vydávána po etapách, se právě začala objevovat u uživatelů. Firmware AirTag 1.0.301, který se počátkem tohoto týdne objevil u jednoho procenta uživatelů, má být instalován u 10 % uživatelů do 3. května a u 25 % uživatelů do 9. května. Zavedení by mělo být dokončeno pro všechny majitele AirTagů do 13. května. „Aktualizace firmwaru jsou pravidelně instalovány, když je váš AirTag v dosahu Bluetooth vašeho iPhonu,“ poznamenává Apple.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *