Používají uživatelé opravdu Apple Watch?

Na webu 9to5Mac právě probíhá anketa o tom, zda uživatelé, kteří si Apple Watch koupili, tyto chytré hodinky opravdu nosí. Podívejte se na aktuální výsledky – možná budete překvapeni.

V České republice zatím chybí jedna důležitá služba, se kterou jsou Apple Watch výrazně spjaty – Apple Pay. V USA si ale na tento způsob placení spousta uživatelů zvykla do takové míry, že při platbě automaticky začínají zvedat své zápěstí k platebnímu terminálu, i když na sobě Apple Watch z nějakého důvodu zrovna nemají. To přivádí k otázce – jak často uživatelé chytré hodinky od Applu doopravdy nosí?

Více než třetina vlastníků Apple Watch je opravdu nosí každý den. To je docela vysoké číslo, i když se lehce snížilo oproti nedávnému průzkumu, kdy to bylo více než 70 % respondentů. Druhé místo obsadila se 17 % respondentů možnost „hodinky nosím většinu dnů“. Na možnosti „málo“ nebo „vůbec“ zbylo pouze necelých 9 %. Dá se tedy konstatovat, že většina uživatelů je s těmito chytrými hodinkami opravdu spokojena, což dokazují i jejich vysoké prodeje.

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *