Jak sledovat noční změny teploty na vašem zápěstí pomocí Apple Watch

Přečtěte si, jak nastavit a zkalibrovat teplotní senzor na Apple Watch, aby změřil vaši teplotu na zápěstí a začněte sledovat její změny.

Apple Watch Ultra a Apple Watch Series 8 jsou vybaveny novým senzorem, který měří teplotu pokožky i prostředí. Apple uvedl (a poznamenal tak i ve svém patentu), že spolehlivé zjišťování teploty pokožky ve skutečnosti vyžaduje dva senzory, jeden na zadním krystalu v kontaktu s vaší pokožkou a druhý těsně pod displejem, aby snímal teplotu prostředí. Algoritmus pracuje tak s daty ze dvou senzorů, aby přesně vypočítal teplotu na povrchu vaší pokožky.

Dokument podpory společnosti Apple objasňuje, že než hodinky dokážou zjistit vaši základní teplotu na zápěstí, je vyžadováno pětidenní období kalibrace.

Přibližně po pěti nocích vaše Apple Watch budou schopny určit vaši teplotu na zápěstí a zaznamenávat noční změny.

Sledování teploty na zápěstí a související funkce vyžadují Apple Watch Series 8 nebo Apple Watch Ultra. Starší modely tuto funkci nepodporují. Budete muset nastavit funkci Spánek se zapnutou možností „Sledovat spánek pomocí Apple Watch“. Nezapomeňte také zapnout funkci Sleep Focus alespoň na čtyři hodiny za noc po dobu asi pěti nocí.

Uložená měření můžete zobrazit spuštěním aplikace Zdraví na iPhonu a poté přejděte na Procházet → Měření těla → Teplota zápěstí.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *