Wristcam přináší do Apple Watch funkci videohovorů

Společnost Wristcam ve čtvrtek oznámila, že jejich příslušenství vybavené fotoaparátem pro Apple Watch je nyní zaktualizováno o videohovory podobné aplikaci FaceTime.

Pro ty, kteří Wristcam neznají, jedná se o řemínek Apple Watch, který má v sobě zabudovaný 8megapixelový fotoaparát a dvoumegapixelovým selfie fotoaparátem, přičemž fotoaparát pojme až 2000 fotografií nebo hodinu videa. Zařízení se připojuje k Apple Watch přes WiFi či Bluetooth a umožňuje tak handsfree nahrávání.

S novou funkcí videohovorů budou moci majitelé Wristcam volat přátelům a rodině přímo ze svého zápěstí. Apple Watch samy o sobě podporují hlasové hovory a zvukové hovory FaceTime, ale protože nemají vestavěnou kameru, neexistuje žádná nativní funkce právě pro videohovory.

Wristcam hovory jsou prováděny skrze aplikaci Wristcam, ovšem je možné tímto způsobem volat pouze s ostatními uživateli Wristcam, a to buď skrze hodinky či pomocí funkce Watch-to-iPhone v aplikaci.

Nová funkce videohovorů je k dispozici od čtvrtka, ovšem na webových stránkách Wristcam je uvedeno, že uživatelé musí požádat o „předběžný přístup“, aby tuto funkci mohli používat.

Zdroj: MacRumors

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *