BMW 2023 X1 a jejich elektrické SUV, IX1, lze nyní odemknout pomocí vašeho iPhone a Apple Watch

Digitální klíč BMW Plus nyní pracuje s novými modely XI a IX1 2023, a můžete je tak odemknout pomocí iPhone či Apple Watch.

Podle tiskové zprávy zveřejněné na webových stránkách BMW, jejich 2023 X1 a IX1 (první zcela nový elektrický SUV BMW) modely nyní podporují odemknutí a spuštění vozidla kompatibilním mobilním zařízením, jako je iPhone či Apple Watch.

Chcete-li nastavit digitální klíč automobilu pro vaše BMW, použijte aplikaci BMW, kterou najdete v App Store. Digitální klíče automobilů můžete i například sdílet s dalšími lidmi. Díky režimu výkonu společnosti Apple můžete své vozidlo odemknout pomocí digitálního automobilového klíče až pět hodin poté, co se vám vybije baterie iPhone.

Jiná vozidla BMW také podporují digitální klíče, včetně modelů 2022 I4 a 2022 IX. Můžete navštívit Apple CarPlay Micro-Site a podívat se na seznam všech automobilů, které tyto digitální klíče podporují. IX BMW je prvním automobilem, který implementuje nejnovější standard Digital Key 3.0. Tyto digitální klíče pracují s hlavními mobilními peněženkami od Apple, Google, Samsung a dalších, které mají přístup k zabudovanému zabezpečenému prvku zařízení.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *