Pět funkcí, které můžete hned teď vyzkoušet na svých nových Apple Watch Ultra

Pokud jste měli to štěstí, že jste si pořídili Apple Watch Ultra a zajímá vás, jaké jsou první věci, které byste s nimi měli vyzkoušet, pak jste na správném místě.

Aktivujte noční režim

Apple Watch Ultra přichází s novým ciferníkem nazvaným Wayfinder, který přináší na jedno místo informace zaměřené na průzkumníka, jako jsou údaje o zeměpisné délce a šířce, kompas a spoustu přizpůsobitelných komplikací. Další skvělou funkcí ciferníku Wayfinder je integrovaný noční režim, který zbarví celý ciferník do červena s černým pozadím, aby byl lepší pro vaše oči v tmavém prostředí.

Nakonfigurujte si akční tlačítko

Apple Watch Ultra mají na sobě nové tlačítko, které nemůžete přehlédnout, jelikož má jasně oranžovou barvu. Akční tlačítko může provádět jedinečné akce uvnitř konkrétních aplikací a vývojáři pro něj mohou přidat podporu ve svých vlastních aplikacích, ovšem vy si můžete nakonfigurovat akční tlačítko tak, aby provádělo konkrétní věci u vašeho ciferníku.

Vyzkoušejte sirénu

Apple Watch Ultra byly vytvořeny pro průzkumníky, což by mohlo znamenat, že se uživatelé mohou ocitnout v potížích a potřebovat pomoc, například se ztratit při pěší turistice v lese. Tento model Apple Watch má výkonný reproduktor, který může vydávat sirénu s vysokou decibelovou úrovní, kterou ostatní slyší až na vzdálenost 300 stop.

Podívejte se na 2000nitový displej

Apple Watch Ultra jsou navrženy tak, aby byly dokonalým outdoorovým společníkem, a s ohledem na to musel Apple zajistit, aby byl displej dobře čitelný za všech povětrnostních podmínek, i když by to mělo znamenat na přímém slunečním světle. Nový displej má jas až 2000 nitů.

Využijte možnosti rozměrů obrazovky navíc

Apple Watch Ultra mají největší displej, který kdy byl zabudován do Apple Watch s 49 mm. Pokud často používáte Apple Watch ke čtení textových zpráv, možná budete chtít maximalizovat množství textu, které můžete nacpat do co nejmenšího prostoru.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *