Je možné, že Apple představí model Apple Watch Series 8 s novým 1,99palcovým displejem

Letošní nadcházející řada Apple Watch Series 8 by měla nabídnout tři odlišné modely, včetně jednoho, který má údajně obsahovat o pět procent větší displej.

Podle uživatele Twitteru Rosse Younga se letos na podzim k mixu připojí třetí model Apple Watch s 1,99palcovým displejem. Young je generální ředitel společnosti Display Supply Chain Consultants (DSCC) s 25 lety zkušeností v oboru displejů. Analytik Haitong International Securities Jeff Pu potvrdil toto Youngovo tvrzení, přičemž magazín MacRumors poznamenal, že společnost Luxshare bude jediným dodavatelem tohoto 1,99palcového displeje.

Aktuální 45mm model Apple Watch Series 7 má 1,901palcový displej, takže nová 1,99palcová obrazovka bude o pět procent větší a nabídne dalších 0,089 palce. Young již dříve uvedl, že modely Apple Watch pro rok 2022 dorazí ve třech velikostech, takže to není poprvé, co tuto předpověď učinil. V minulosti analytik poskytoval přesné informace týkající se velikostí obrazovek, zobrazovacích technologií a rozlišení pro několik produktů Apple před jejich uvedením na trh, takže se jedná v celku o spolehlivý zdroj.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *