Apple Watch přijdou do Brazílie a Kolumbie již tento měsíc

Brazílie a Kolumbie jsou další dvě země, kde Apple zahájí prodej svých chytrých hodinek Apple Watch. Kdy konečně dorazí i k nám?

Apple dnes na svých brazilských a kolumbijských webových stránkách oznámil, že v obou těchto zemích zahájí prodej svých hodinek Apple Watch přespříští pátek, tedy 16. října. Brazílie a Kolumbie tedy budou následovat 5 evropských zemí, kde se prodej Apple Watch zahájí již příští týden – Belgie, Finsko, Norsko, Lucembursko a Polsko.

V Brazílii, kde žije přes 200 milionů obyvatel a Apple tam má i své oficiální Apple Story, bude cena chytrých hodinek začínat na 2 899 brazilských realech, což odpovídá přibližně 17 800 Kč. Cena hodinek v Kolumbii, která zatím svůj oficiální Apple Store nemá, nebyla zatím zveřejněna.

Apple-Watch-Brazil

Apple v uplynulých měsících rozšířil prodej svých hodinek poměrně hodně – v jeho domovských Spojených Státech je možné Apple Watch nyní koupit i ve velkých obchodních řetězcích jako Target a Best Buy, prodej byl rozšířen také do nových regionů jako je Rakousko, Dánsko, Finsko a Norsko.

Datum zahájení prodeje v ČR a SR zatím není známé.

Zdroj: iphonehacks.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *