Podívejte se na upoutávku na romantickou komedii Apple TV+ „Cha Cha Real Smooth“ s Dakotou Johnson

Na filmových festivalech se promítá spousta filmů. A často jeden nebo dva vyčnívají a upoutají širokou pozornost ještě před svým oficiálním vydáním. Jedním z takových filmů z posledního filmového festivalu Sundance je Cha Cha Real Smooth, film, který příští měsíc konečně spatří světlo světa pro širší publikum.

Příběh se točí kolem postavy jménem Andrew, kterého hraje Cooper Raiff, a jedná se o 22letého mladíka, který je „čerstvě po vysoké škole“ a žije se svými rodiči. Andrew se svým životem trochu toulá, ovšem se mu podaří získat práci motivačního tanečníka v bar a bat micvach spolužáků svého mladšího bratra.

A tehdy potká „místní mámu“ jménem Domino, kterou hraje Dakota Johnson, a její dceru Lolu, kterou hraje Vanessa Burghardt.

Když se Andrew spřátelí s místní mámou Domino a její dcerou Lolou, konečně objeví budoucnost, kterou chce – i když možná nebude jeho vlastní.

Cha Cha Real Smooth napsal a režíroval Raiff, který také účinkuje v hereckém obsazení. Ve filmu dále hrají Bard Garrett, Evan Assante, Leslie Mann a další. Film bude mít oficiální premiéru 17. června, tedy ve stejný den, kdy má mít film premiéru na Apple TV+.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *