Podívejte se na první upoutávku na dokumentární film Apple TV+ „Prehistorická planeta“, který doprovází hlas Davida Attenborougha

O tomto projektu Apple TV+ jsme poprvé slyšeli již v roce 2019. Ovšem až nyní se můžeme podívat, jakým stylem se tento přírodopisný dokument o posledních dnech dinosaurů založeného na CGI, bude ubírat.

A dobrá zpráva je, že se nového originálního dokumentu od Apple dočkáme již letos v květnu. Abychom byli přesnější, 23. května. Dokument nám představí spoustu počítačově vygenerovaných dinosaurů a zjevně i některá rozkošná mláďata mořských želv.

Skutečným lákadlem dokumentu však pro některé může být vypravěč. Legendární David Attenborough přináší svůj talent, aby doprovázel dokument svými komentáři. Jon Favreau je výkonným producentem projektu spolu s producenty populárního dokumentárního seriálu Planeta Země.

Zažijte svět dinosaurů jako nikdy předtím v tomto epickém dokumentárním seriálu od výkonného producenta Jona Favreaua a producentů seriálu Planeta Země. Dokumentární seriál komentuje David Attenborough za doprovodu dechberoucí hudby Hanse Zimmera. Prehistorická planeta přichází na Apple TV+ již 23. května.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *