Podívejte se na oficiální upoutávku na nový thrillerový seriál Apple TV+ „Shining Girls“

Apple TV+ přináší nový thrillerový seriál s názvem „Shining Girls“, který byl poprvé oznámen již v létě 2020. První tři epizody série o celkem osmi epizodách se začnou vysílat v pátek 29. dubna 2022. Poté budou nové epizody k dispozici každý následující pátek, dokud série neskončí.

Podle bestselleru Lauren Beukesové sleduje nový seriál Shining Girls Kirby Mazrachi (Moss) jako archivářku chicagských novin, jejíž novinářské ambice byly pozastaveny poté, co utrpěla traumatický šok. Roky po brutálním útoku ji zanechaly v neustále se měnící realitě, Kirby Mazrachi se dozví, že nedávná vražda souvisí s jejím napadením. Spolupracuje se zkušeným reportérem Danem Velazquezem (Wagner Moura), aby pochopila její neustále se měnící současnost – a konfrontovala svou minulost.

Jak již bylo zmíněno výše, v hlavní roli se v seriálu objeví Moss a Moura si zahraje ve vedlější roli. Spolu s nimi jsou na seznamu herců také Jamie Bell, Phillipa Soo a Amy Brenneman.

První dvě epizody bude režírovat Michelle MacLaren, přičemž Moss bude na projektu působit i jako výkonný producent. Celý projekt bude produkován Appian Way Leonarda DiCapria (kde je DiCaprio také uveden jako výkonný producent). Silka Luisa je showrunnerem seriálu.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *