Apple TV+ potvrzuje data vydání nových sezón „Mythic Quest“, „Little America“, „Slow Horses“ a „The Mosquito Coast“

Apple TV+ na Twitteru oznámila plány na podzim, které zahrnují milované série, které přicházejí s dalšími sezónami. „Mythic Quest“, „Little America“, „Slow Horse“ a „The Mosquito Coast“ mají potvrzená data vydání nových sérií.

I když bylo zvláštní, že Apple nezmínil Apple TV+ během své konference „Far Out“, zdá se, že společnost je nyní připravena oznámit, kdy budou k dispozici nové série seriálů. Například třetí řada seriálu Mythic Quest bude mít premiéru již 11. listopadu.

Není jasné, jaký bude děj třetí sezóny, ale alespoň jedna postava byla potvrzena, že nebude součástí obsazení. Mluvčí Lionsgate, studia, které show produkuje, v dubnovém prohlášení potvrdil, že F. Murray Abraham nebude součástí třetí sezóny.

S pandemií COVID-19 studio řeklo tisku, že musí být s hercem opatrní kvůli jeho věku.

Kromě „Mythic Quest“, „Little America“, „Slow Horses“ a „The Mosquito Coast“ se také dočkají nových sérií:

  • 2. sezóna „The Mosquito Coast“ má premiéru 4. listopadu;
  • 2. sezóna filmu „Slow Horses“ má premiéru 2. prosince;
  • „Little America“ se vrací 9. prosince.

„Little America“ je jedním ze zajímavějších seriálů Apple TV+, protože vypráví příběhy imigrantů, kteří uspěli ve Spojených státech, a ukazuje, jak tito lidé ovlivňují zemi, i když se necítí být viděni.

Další hity, jako jsou „Ted Lasso“, „Foundation“ a „The Morning Show“, pravděpodobně dorazí až příští rok, takže na tyto televizní pořady si budou muset fanoušci ještě chvíli počkat.

Zdroj: 9to5mac

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *