Podívejte se na upoutávku na nový dokumentární film Apple TV+ „Sidney“ o hollywoodské legendě Sidney Poitierovi

Začátkem tohoto roku, 6. ledna 2022, zemřela hollywoodská legenda a aktivista Sidney Poitier. A již 11. ledna bylo oznámeno, že Oprah Winfrey bude výkonnou ředitelkou produkující zbrusu nový dokument zaměřující se na život a dobu za života této ikony. A nyní jsme se konečně dočkali prvního traileru.

Připravovaný dokument o Apple TV+ režíruje Reginald Hudlin a ukáže nejen život Poitiera v průběhu let, ale bude obsahovat také sérii rozhovorů s dalšími významnými hollywoodskými lidmi, jako jsou Denzel Washington, Robert Redford, Halle Berry a další. Nebudou chybět ani rozhovory s Lennym Kravitzem a Barbrou Streisand.

Dokumentární film Sidney bude vyprávět životní příběh Poitiera jako legendy v Hollywoodu, jako herce a filmaře, ale také jeho přítomnosti v Hnutí za občanská práva. Zde je popis Apple TV+:

Tento objevný dokument od producentky Oprah Winfrey a režiséra Reginalda Hudlina vzdává hold legendárnímu Sidneymu Poitierovi a jeho odkazu ikonického herce, filmaře a aktivisty v centru Hollywoodu a Hnutí za občanská práva.

Sidney bude mít premiéru v pátek 23. září 2022.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *