Podívejte se na oficiální trailer k novému thrilleru Apple TV+ „Black Bird“ inspirovaný skutečnými událostmi

S připravovaným thrillerem Black Bird Apple TV+ překlenuje propast mezi beletrií a literaturou faktu. Konkrétně bude příběh využívat schopnosti renomovaných herců a zároveň vyprávět příběh podle skutečných událostí. Výsledek se zdá být jedním z nejzajímavějších nových titulů v rostoucí knihovně Apple TV+.

Na Black Bird se již nějakou dobu pracuje, a konečně jsme se dočkali data vydání, které je naplánováno na 8. července 2022. Thriller bude vyprávět příběh, který je inspirovaný skutečnými událostmi, kde Jimmy Keene (hraný Taronem Egertonem) byl odsouzen na 10 let do věznice s minimální ostrahou.

Ale netrvalo dlouho a Keene dostal na výběr: zůstat ve věznici s minimální ostrahou po celou dobu svého trestu bez možnosti předčasného propuštění, nebo dobrovolně vstoupit do věznice s maximální ostrahou pro kriminálně duševně nemocné a potenciálně získat možnost předčasného propuštění. Důvod této nabídky? Keene musí získat přiznání od dalšího vězně, muže jménem Larry Hall (hraný Paulem Walter Hauserem), který je podezřelý jako sériový vrah.

Pokud Keene přiměje Halla, aby se přiznal, a informoval policii o tom, kde jsou pohřbena těla několika mladých dívek, bude brzy propuštěn.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *