Podívejte se na oficiální upoutávku nového thrillerového seriálu Apple TV+ „The Essex Serpent“

Na novém seriálu s názvem „The Essex Serpent“ se pracuje již dlouho. Původně v seriálu měla hrát v hlavní roli Keira Knightley, ovšem nakonec bude v hlavní roli účinkovat Claire Danes a Tom Hiddleston. A nyní se konečně můžeme podívat na první oficiální upoutávku.

Poprvé jsme o dobovém dramatu mohli slyšet již v roce 2020, kdy byla Knightley připojena k hlavním hercům. Ovšem v únoru loňského roku Keiru Knightley nahradila Claire Danes, a v březnu se k obsazení připojil i Tom Hiddleston. Očekávalo se, že se na seriál budeme moci podívat ještě před koncem roku 2021, ovšem nakonec tomu tak nebylo.

A nyní je už známá informace, že seriál The Essex Serpent budeme moci streamovat na Apple TV+ již od pátku, 13. května.

The Essex Serpent je dobový drama-seriál, který se odehrává ve viktoriánské Anglii a zahrnuje příběh o „bájném hadovi“. Zde je oficiální popis Apple TV+:

The Essex Serpent, odehrávající se ve viktoriánské Anglii s hvězdným obsazením v čele s Claire Danes, Tomem Hiddlestonem, Frankem Dillanem, Clémence Poésy a Hayley Squires, sleduje londýnskou vdovu Coru Seaborne (Claire Danes), která se přestěhuje do Essexu, aby prozkoumala zprávy o mýtickém hadovi. Vytvoří si nečekané pouto s vesnickým vikářem (Tom Hiddleston), ovšem v momentě, kdy dojde k tragédii, ji místní obviní, že stvoření přitáhla ona.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *