Podívejte se na upoutávku na nadcházející psychologický thriller pro Apple TV+ „Surface“ s Gugu Mbatha-Raw v hlavní roli

Apple TV+ obsahuje ve své knihovně spoustu thrillerů, které můžete sledovat, od Defending Jacob po Severance a spoustu dalších pořadů. Nyní streamovací služba přináší nový thriller, který bude mít premiéru koncem července.

Nadcházející thriller nese název Surface a bude v něm hrát Gugu Mbatha-Raw jako postavu jménem Sophie. Poprvé jsme o nadcházející sérii slyšeli již v prosinci 2020. V červnu loňského roku produkce přidala do projektu šest nových členů obsazení, včetně Olivera Jacksona Cohena a dalších.

Projekt je označován jako psychologický thriller, což dává smysl vzhledem k tomu, že Sophie utrpěla „traumatické poranění hlavy“ a nyní trpí „extrémní ztrátou paměti“.

Odehrávající se ve špičkovém San Franciscu, Surface, kde si zahraje Gugu Mbatha-Raw v hlavní roli, a která je také výkonnou producentkou, jako Sophie, žena, která utrpěla traumatické poranění hlavy, které ji způsobilo extrémní ztrátu paměti. Když se Sophie vydává s pomocí svého manžela a přátel na pátrání, jak dát dohromady kousky svého života, začíná si klást otázku, zda život, který ji ostatní nutí, je ve skutečnosti tím životem, který žila.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *