Podívejte se na upoutávku na nový seriál na Apple TV+ s názvem ‚Gutsy‘ s Hillary a Chelsea Clintonovými

Apple TV+ má ve své digitální knihovně na výběr několik různých dokumentárních seriálů. Počínaje 9. zářím však přidá do svého seznamu ještě jeden. Tento nadcházející seriál vyniká nejenom svými hostiteli, ale také svým příběhem.

Gutsy je nadcházející dokumentární seriál založený na knize s názvem „The Book of Gutsy Women“, kterou napsala bývalá první dáma Hillary Clintonová a její dcera Chelsea Clintonová. Poprvé bylo potvrzeno, že série míří do streamovací služby Apple TV+ již v prosinci 2020.

Dokumentární seriál bude sledovat obě Clintonové, které se vydají na cestu, aby si promluvili s různými ženami po celých Spojených státech. Budou mezi nimi představitelé komunit, umělci a aktivisté spolu s „hrdiny všedního dne“, aby si vyslechli jejich příběhy.

K Clintonovým se připojuje řada mimořádných, odvážných a odolných žen, které ovlivnily jejich komunitu a celý svět, včetně Kim Kardashian, Megan Thee Stallion, Dr. Jane Goodall, Gloria Steinem, Wanda Sykes, Amy Schumer, Goldie Hawn, Kate Hudson a mnoho dalších.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *