Apple začne živě streamovat MLB zápasy na Apple TV+

Společnost Apple již brzy nabídne živé přenosy baseballových zápasů. Společnost uzavřela partnerství s MLB pro „Friday Night Baseball“, iniciativu, která každý týden přinese dva zápasy pravidelné sezóny na Apple TV+.

Týdenní doubleheader nebude podléhat regionálním výpadkům a bude zahrnovat živé vystoupení před zápasem i po něm. Zpráva přichází v zajímavou dobu, když zrovna probíhá pracovní spor mezi hráčskou asociací MLB a MLB, a tedy hrozí zdržení sezóny.

Zde je prohlášení Petera Sterna, viceprezidenta pro služby společnosti Apple:

Stejně jako všichni fanoušci baseballu se nemůžeme dočkat, až začne sezóna. Baseball si drží zvláštní místo v srdci mnoha zákazníků Apple – a to nejen ve Spojených státech, ale v mnoha zemích po celém světě. Jsme hrdí na to, že jsme z Apple TV+ udělali domov pro skvělé baseballové okamžiky během celé sezóny.

A zde je prohlášení Noaha Gardena, hlavního výnosového ředitele:

Apple je ideálním partnerem, který bude přinášet „Friday Night Baseball“ fanouškům po celém světě. Po milnících, jako je spuštění At Bat v první den otevření obchodu App Store v roce 2008, až po integraci technologie Apple na stadionech po celé zemi, je tento robustní nový herní balíček perfektní další spoluprací v naší dlouhé historii nabízení kvalitního a inovativního obsahu našim fanouškům. Díky národní dostupnosti a mezinárodnímu dosahu nabízí MLB na Apple TV+ vzrušující novou platformu, která umožňuje širšímu publiku se spojit s hrou.

Nové partnerství je rozsáhlé. Kromě živého přenosu her balíček obsahuje také:

  • Noční živé show nazvané MLB Big Inning, které nabídnou nejdůležitější momenty a pohledy na zápasy během pravidelné sezóny
  • Nový přímý přenos 24 hodin denně, 7 dní v týdnu s přehráváním her MLB, zprávami a analýzami, nejdůležitějšími momenty, klasickými hrami a dalšími (pouze pro USA a Kanadu)
  • Úplný kompliment programování na vyžádání, včetně hlavních bodů a originálního obsahu s tématikou MLB (pouze pro USA a Kanadu)
  • Vylepšené pokrytí MLB s nejdůležitějšími informacemi v článcích na Apple News

„Friday Night Baseball“ bude k dispozici na Apple TV+ v USA, Kanadě, Austrálii, Brazílii, Japonsku, Mexiku, Portoriku, Jižní Koreji a Spojeném království a později se rozšíří do dalších zemí.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *