Apple TV+ sdílí před svou premiérou druhý trailer k připravovanému dokumentu „Billie Eilish: The World’s a Little Blurry“

Již v září loňského roku společnost Apple potvrdila, že dokumentární film „Billie Eilish: The World’s a Little Blurry“ míří do Apple TV+ streamovací služby.

Streamovací služba vydala první oficiální trailer v prosinci loňského roku. A nyní, když se konečně blížíme premiéře, Apple TV+ nám přináší další trailer.

„Billie Eilish: The World’s a Little Blurry“ vypráví skutečný příběh zpěvačky a skladatelky o jejím globálním vzestupu a úspěchu . Dokumentární film od oceňovaného režiséra R.J. Cutlera nabízí hluboce intimní pohled na cestu této mimořádné teenagerky, které je pouhých 17 let (nyní 19), navigující její život na cestách, na pódiích a doma se svou rodinou, při skládání, nahrávání a vydávání svého debutového alba WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?

Dokument byl natočen pod Apple Original Films ve spolupráci s Interscope Films, Darkroom, This Machine a Lighthouse Management&Media. Režie: R.J. Cutler a v hlavních rolích Billie Eilish, Finneas O’Connell, Maggie Baird a Patrick O’Connell.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *