Apple představil nové hodinky Apple Watch Series 7 s větším displejem

O nejnovějších hodinkách Apple Watch se objevovalo v poslední době spoustu zvěstí a predikcí. A nyní měla společnost Apple možnost uvést fakta na pravou míru. Společnost dnes na své konferenci California Streaming představila své nejnovější chytré hodinky.

Nové Apple Watch mají větší obrazovku, což je v mnoha směrech vítaná změna. Ovšem nastala zde i celková změna vnějšího designu. Nejnovější zařízení má vůbec největší a nejpokročilejší displej vůbec. Chytré hodinky mají o 20% větší plochu obrazovky než u řady Series 6 a více než o 50 % větší plochu obrazovky než u řady Series 3. Obrazovka byla zcela přepracována o „pouhých“ 1,7 mm a ohraničení obrazovky se zmenšilo o 40 %. To radikálně maximalizuje skutečnou plochu obrazovky.

Nové hodinky Apple Watch Series 7 přinášejí samozřejmě zcela nové ciferníky, které maximalizují využití obrazovky s ještě více informacemi, než kdy dřív.

Apple Watch 7 crack resistant

Apple Watch Series 7 jsou dosud nejtrvanlivějšími Apple Watch. Displej je odolný vůči prasknutí a zařízení je stále voděodolné a odolné vůči prachu.

Nejnovější smartwatch od společnosti Apple také nabízí mnohem pohodlnější psaní než doposud. Nová klávesnice QWERTY je o něco větší s více rozpoznatelnými klávesami.

Hodinky se díky architektuře nabíjí s novým kabelem USB-C pro rychlé nabíjení o něco rychleji. Osm minut nabití vám poskytne až osm hodin sledování spánku. Hodinky mají až 18 hodin výdrže baterie a nabíjí se o 30 procent rychleji.

Apple Watch 7 aluminium colors

Apple Watch Series 7 budou k dispozici „později na podzim“ v barvách temně inkoustová, hvězdně bílá, zelená, modrá a (PRODUCT)RED.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *