Apple Watch Series 7 mají změnit design a být k dispozici i v zelené barvě

Společnost Apple každoročně své Apple Watch nějakým způsobem vždy osvěží. A stane se tak určitě i letos, vzhledem k tomu, že by měly být nové Apple Watch Series 7 představeny již za pár měsíců.

A nyní nová zvěst naznačuje, že by Apple mohl představit designovou změnu hardwaru hodinek, a zároveň novou barevnou možnost. Tato informace přichází od Jona Prossera prostřednictvím jeho podcastu Genius Bar se Samem Kohlem.

Prosserovy komentáře na toto téma jsou krátké. Ovšem tyto stručně sdělené podrobnosti jsou však dostatečně zajímavé, protože Apple údajně zhotovil ještě důkladnější změnu designu pro své chytré hodinky.

Jon Prosser sdělil, že nové Apple Watch budou mít podobný designový vzhled jako další z těch novějších produktů Apple. Mohlo by se převážně jednat o hranaté orámování, který Apple nedávno představil pro řadu svých nových produktů.

A zároveň to vypadá, že je Apple připraven do řad Apple Watch uvést další barevnou možnost. Apple v loňském roce představil modrou i červenou variantu Apple Watch a v podcastu dvojice tvrdí, že společnost s letošním obnovením přidá do nabídky také zelenou variantu. Zelená by byla podobná té, která je vidět u AirPods Max či nejnovějšího iPadu Air.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *