Budou starší náramky sedět na Apple Watch Series 7?

Protože Apple Watch Series 7 přicházejí v nových velikostech 41 mm a 45 mm, což je o 1 mm více než u předchozích modelů, nemůžeme se divit otázce, zda budou naše staré řemínky vhodné pro Apple Watch Series 7.

Většina zvěstí souvisejících s nadcházejícími hodinkami Apple Watch Series 7 se točí kolem plochého vzhledu s užšími rámečky obrazovky a většími rozměry 41mm a 45mm.

První Apple Watch debutovaly v roce 2014. Všechny náramky od společnosti Apple a dalších výrobců dosud pasovaly na všechny modely hodinek, tedy až do šesté řady. S rozměry o milimetr většími než jejich předchůdci a plochými hranami se v poslední době objevuje otázka, zda se stávající řemínky na hodinky budou hodit k novým modelům Apple Watch Series 7.

Doposud žádný důvěryhodný zdroj nevystoupil se spolehlivými informacemi o tom, zda stávající náramky budou vyhovovat nadcházejícím modelům Apple Watch Series 7, takže vše, co můžeme nyní dělat, je pouze spekulovat.

Řemínky Apple mají v současné době malou nabídku, a to jak u klasického Milánského tahu, tak ani sezónní řemínky v současné době nelze zakoupit v online ani v maloobchodních prodejnách Apple.

Není jasné, zda důvod, proč řemínky jako Milánký tah nejsou k dispozici. Může to být i způsobeno tím, že Apple jednoduše nechce dodávat další řemínky, které mají 40mm nebo 44mm, nebo proto, že Milánský tah bude vyžadovat přepracování, aby odpovídalo plochému okraji nadcházejících hodinek. – Parker Ortolani, 9to5mac

Pokud by se ukázalo, že žádné ze starších řemínků nové řadě Apple Watch nevyhovuje, pak to bude vůbec poprvé, kdy se Apple s tak nepříjemnou situací musí vypořádat.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *