Jak dlouho vydrží baterie u nových sluchátek AirPods?

Nová bezdrátová sluchátka od Applu, AirPods, budou dodávána s pouzdrem, které bude sloužit i jako powerbanka a nabíječka. Nyní máme i přesnější informace o tom, jak často bude nutné tyto sluchátka nabíjet.

Bezdrátová sluchátka jsou v mnoha ohledech mnohem lepší než ta drátová. Nicméně jejich velkou nevýhodou je nutnost je nabíjet. Jak si v tomto ohledu stojí nové AirPods?

Sluchátka AirPods přijdou do obchodů koncem října a u nás budou stát 4 990 Kč. Jejich součástí je pouzdro, které kromě zajištění spárování sluchátek s iPhonem při jeho otevření funguje i jako powerbanka a nabíječka.

Samotná sluchátka vydrží na jedno nabití 5 hodin poslechu nebo 2 hodiny hovoru přes mikrofon. To je vzhledem k jejich velikosti poměrně solidní výdrž. Pokud ale přidáme i zmíněné pouzdro, vydrží sluchátka před nutností nabít je i toto pouzdro celých 24 hodin poslechu a 11 hodin hovoru. Nicméně sluchátka je samozřejmě nutné pro nabití do pouzdra uložit. V něm se poté nabíjejí poměrně rychle – 15 minut nabíjení v pouzdru zajistí celé 3 hodiny poslechu nebo 1 hodinu hovoru.

Na obrázku níže můžete vidět „vnitřnosti“ sluchátka.

inside-airpods

Zdroj: idownloadblog.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *