Tři pětiny majitelů Apple Watch plánují koupi jejich druhé generace

Podle nového průzkumu plánuje nadpoloviční většina uživatelů Apple Watch jejich upgrade na druhou generaci – i když zatím není ani jasné, jak budou vypadat a jaké budou mít funkce.

Průzkum provedla společnost Fluent. Mimo jiné z něj vyplynulo i to, že pouze 8 % dotázaných Apple Watch vlastnilo – a to i přesto, že průzkum byl zacílen na pravděpodobné uživatele wearables. Nejvíce odrazující je podle respondentů na Apple Watch jejich cena, a to i po nedávném zlevnění.

Dalších přibližně 8 % dotázaných vlastnilo nějaký jiný typ wearables, z čehož vyplývá, že Apple Watch tvoří přibližně polovinu tohoto trhu. I tak ale většina respondentů žádné chytré hodinky ani náramky nevlastní.

Největší obavou ohledně druhé generace Apple Watch je pro jejich současné vlastníky vysoká a nevyhovující vzhled. V současnosti máme o této druhé generac pouze velmi málo informací – mohly by být o 40 % tenčí, pravděpodobně budou mít vyšší kapacitu baterie a osamostatní se od iPhonu. Představeny mohou být už na tento podzim.

Zdroj: appleinsider.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *