Podle studie jsou uživatelé Apple Watch nespokojení s množstvím funkcí

Podle nové studie společnosti Wristly si uživatelé Apple Watch stěžují na nízký počet funkcí těchto chytrých hodinek i jejich výkon. Nicméně polovina z nich plánuje koupi jejich dalšího modelu.

Nedávný průzkum této společnosti ukázal, že 97 % uživatelů Apple Watch je s tímto produktem spokojeno. Společnost se tedy zaměřila na ty respondenty, kteří spokojeni nejsou a zeptala se jich, co jim na těchto chytrých hodinkách vadí.

15112-11161-151130-Wristly-l

80 % těchto respondentů tvrdí, že podle nich mají Apple Watch nízký počet funkcí. To je druhý nejčastější důvod k nespokojenosti – tím prvním je to, že cena produktu neodpovídá jeho možnostem. Podle více než dvou třetin těchto respondentů je zařízení příliš pomalé.

Nízká výdrž baterie je problémem problémem pro více než polovinu uživatelů. Zajímavější je ale pátý nejčastější důvod nespokojenosti s tímto zařízením – a nutnost ho aktivovat při kontrolování aktuálního času. Těmto uživatelům by víc vyhovovalo, kdyby hodinky ukazovaly čas neustále.

Nicméně i přes tyto nedostatky si většina zklamaných uživatelů zařízení ponechala a 30 % z nich je běžně používá. Navíc polovina z nich kupodivu plánuje koupi druhé generace Apple Watch.

Zdroj: appleinsider.com

This article has 1 comments

  1. Franta Pepajednička Reply

    No furt jsou to jen ty nespokojený 3 procenta..

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *