Apple tento rok prodá více než 10 milionů Apple Watch

Podle nové zprávy od společnosti Digitimes bude v roce 2015 prodáno 10 milionů kusů Apple Watch, což je pro nový výrobek, který zatím ani není dostupný po celém světě, velmi dobrý výsledek.

Zpráva hovoří také o tom, že Apple nechal pro vánoční sezónu vyrobit 4 miliony těchto hodinek. To by odpovídalo tomu, že Apple Watch se objevují na předních pozicích nejchtěnějších dárků pod stromeček.

Dále je ve zprávě zmíněna druhá generace Apple Watch. Spekuluje se, že by se k současném exkluzivnímu dodavateli Quanta Computer mohl přidat ještě sekundární dodavatel. To by mohly být společnosti Inventec, Wistron nebo Foxconn Electronics.

Jiná zpráva z minulého týdne hovořila o tom, že by Apple Watch 2 mohly dorazit na trh v polovině příštího roku. Vylepšena by u nich měla být výdrž baterie a hovoří se i o FaceTime kameře.

První generace Apple Watch byla vydána ve vybraných zemích v dubnu, od té doby proniká stále na nové trhy. K nám zatím bohužel Apple Watch nedorazily a ani není známo, kdy se tak stane.

Zdroj: appadvice.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *