Apple zahrne do své nadcházející akce limitovanou edici AirTagu pro japonský Nový rok

Možnost gravírování Apple produktů je k dispozici již nějakou dobu. To zahrnuje i možnost gravírování roztomilých zvířat. A pro ty, kteří by chtěli limitovanou edici u příležitosti japonského Nového roku na svém AirTagu, Apple pro Japonsko vám nabídne přesně to, co hledáte.

Bohužel se jedná o limitovanou edici, a abyste měli možnost ji skutečně získat, budete muset zakoupit ještě další jiný produkt společnosti Apple. Tato informace je založena na zprávě, kterou sdílel magazín MacRumors ohledně nadcházející propagace společnosti Apple.

S ohledem na japonský Nový rok Apple nabízí dvoudenní propagační akci, která zahrnuje řadu různých produktů.

Ale skutečnou výjimečností je již zmíněná limitovaná edice AirTagů, kterou můžete vidět na obrázku výše. Apple pro Japonsko sdělil, že prvních 20 000 zákazníků v Japonsku, kteří si zakoupí nový iPhone 12, iPhone 12 mini nebo nejnovější iPhone SE, získá speciální AirTag k nákupu zdarma.

Dále je možnost získat i dárkovou kartu v hodnotě 24 000 jenů (přibližně 4 500 Kč), budete si muset koupit nový 27palcový iMac. Pokud si koupíte 13palcový MacBook Pro, Mac mini, MacBook Air nebo iPad Pro, můžete získat dárkovou kartu v hodnotě 12 000 jenů (přibližně 2 300 Kč).

Jedna věc, která je naprosto jasná, je, že abyste získali nárok na limitovanou edici AirTag, musíte si svůj nový iPhone zakoupit prostřednictvím online obchodu společnosti Apple pro Japonsko. Na nákup uskutečněný prostřednictvím aplikace Apple Store se akce zjevně nevztahuje.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *