Okořeňte své zprávy 31 novými emotikony, které přicházejí s iOS 16.4

Na iPhonu, iPadu, Macu, Apple Watch a Apple TV s nově vydanými systémy jako je iOS 16.4 a další aktualizace, jsou k dispozici nové emotikony, jako je chvějící se obličej nebo nové barvy srdce.

Nové emotikony jsou dostupné na zařízeních iPhone, iPad, Mac, Apple TV a Apple Watch prostřednictvím iOS 16.4, iPadOS 16.4, macOS Ventura 13.3, tvOS 16.4 a watchOS 9.4.

Mezi nové emotikony patří třesoucí se obličej, obyčejné růžové srdce, světle modré srdce, šedé srdce, kos, osel, medúza, trsátko, hřeben, tlačící ruce, flétna, zázvor, husa, křídlo, skládací vějíř, hrachový lusk, hyacint, maracas, Khanda (symbol sikhské víry) a několik tlačících rukou nalevo a napravo v různých odstínech pleti.

Konsorcium Emoji navrhlo nové emotikony v červenci 2022 a dokončilo je v září téhož roku. Poskytovatelé operačních systémů včetně společností Apple, Microsoft a Google implementují grafiku emotikonů na základě oficiální specifikace, ale každý dodavatel na tyto výrazné postavy aplikuje svůj vlastní umělecký styl.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *