Společnost Apple představila AirTags

Na dnešní „Spring Loaded“ konferenci společnost Apple představila mimo jiné i dlouho očekávané AirTags.

Je to tak! Apple se konečně dostal k představení zařízení pro trackování položek. AirTag je vytvořena pro připevnění k položkám, o kterých chceme mít přehled, kam jsme je umístili. Těmito položkami můžou být například batohy, klíče a další předměty. Příslušenství využívá funkci Precision Finding, která je k dispozici prostřednictvím čipu U1, pro přesnou zjistitelnost polohy. AirTags mohou využívat majitelé iPhonů 11 a 12.

Zařízení AirTag využívá k alokování místa odložených věcí fotoaparát, rozšířenou realitu a další funkce.

AirTag je malé a lehké zařízení, s leštěnou precizně leptanou nerezovou ocelí. Jejich využití lze také různě přizpůsobit, má stupeň krytí IP67 pro odolnost proti vodě a prachu.

AirTagy mají odnímatelný kryt, díky kterému máme také možnost snadno vyměnit baterii. Nastavení je snadné – jednoduše položte AirTag k vašemu zařízení iPhone a pokračujte podle pokynů na obrazovce.

Zařízení AirTag slouží určen ke sledování položek, nikoli osob. Je vybaven zvukovými zprávami z neznámých značek díky vestavěnému reproduktoru. Uživatelé mohou najít svůj AirTag pomocí aplikace Najít, anebo je lze také lokalizovat pomocí Siri.

Cena jedné AirTag je 29 USD. Za 100 USD můžete získat balíček čtyř AirTags. K dispozici je také možnost gravírování zdarma.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *