Apple má blízko k zapsání fotbalisty, Raheema Sterlinga, jako jejich globálního velvyslance pro Euro 2016

Apple údajně „již téměř souhlasil s dohodou,“ mít hráče Premier League Manchester City F.C. a anglického národního týmu, Raheema Sterlinga, jako globálního velvyslance pro značku Applu, sdělil The Sun ve čtvrtek.

Apple chce Raheema Sterlinga kvůli zahájení jejich propagační kampaně na Euro 2016, jako jejich velvyslance firmy, a zaplatí mu 250,000 liber ročně, což je cca 8,250,000 korun.

„Hvězda Manchesteru byla navržena jako ‚loutka‘ pro jejich propagační práci na mistrovství Evropy letos v létě,“ psali v novinách.

Dohoda zřejmě závisí na tom, zda se 21-letý fotbalista stihne dostat zpátky do kondice včas na to, aby mohl být jmenován do družstva Roy Hodgson na zápas ve Francii letos v létě. Pro ty, co se neorientují v Evropské fotbalové scéně, Raheem Sterling nehrál od té doby, co utrpěl zranění třísla v zápase proti Manchesteru United minulý měsíc.

15. ročník mistrovství UEFA, Euro 2016, je naplánován od 10. června do 10. července 2016 ve Francii (Španělsko je dvojnásobným obhájcem titulu).

Seznam globálních sportovních velvyslanců Applu již obsahuje taková jména, jako je například americká profesionální tenistka Serena Williams, z FC Barcelona Neymar da Silva Santos Junior a hvězda Golden State Warriors, Stephen Curry.

Zdroj: idownloadblog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *