Porovnávací video: MacBook Air s čipem M2 vs. MacBook Pro s čipem M2 Pro

Podívejte se na toto rychlé a praktické video, které porovnává Apple MacBook Air s čipem M2 (2022) a nový MacBook Pro (2023) s čipem M2 Pro.

Nejedná se v žádném případě o podrobné srovnání pro geeky. MacBook Pro jak je známo používá rychlejší Apple Silicon systém než mainstreamově orientovaný MacBook Air. Kromě toho Apple naposledy aktualizoval MacBook Air v červenci 2022, zatímco 14palcový a 16palcový MacBook Pro dostaly čipy M2 Pro a M2 Max v lednu 2023.

Místo toho se kameraman magazínu iDownloadBlog, Harris Craycraft (@_craycraft), rozhodl upozornit na rozdíly v běžných případech používání těchto dvou MacBooků.

Jde o jednoduchou volbu: Upřednostňujete jednoduchou přenositelnost zařízení před jeho výkonem? Možná jste ten typ, který na cestách spouští úlohy náročné na CPU, jako je zpracování velkých fotografií, úprava 4K videí, vytváření složitých návrhů pomocí softwarových balíčků známých značek, jako je Adobe Creative Suite a podobně.

Na MacBook Air s čipem M2 můžete zpracovávat fotografie ve vysokém rozlišení, pracovat na kompletních projektech a upravovat 4K videa. Jde jen o to, že MacBook Pro vám umožňuje při práci na projektech přidat od všeho více – více zvukových stop, více video streamů, více vrstev ve Photoshopu a tak dále – a to bez čekání než MacBook Air.

Pro většinu spotřebitelů bude MacBook Air s M2 více než dostačující a jedná se o nejtenčí a nejpřenosnější notebook společnosti Apple v této řadě. Na druhou stranu nový MacBook Pro s čipem M2 Pro je z hlediska výkonu na úplně jiné úrovni. Ale tato síla něco stojí: MacBook Pro je těžší, tlustší a samozřejmě dražší než Air.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *