Nové hry Apple Arcade pro únor 2023: Castle Crumble, Riptide GP: Renegade+, Farmside a Lifeline+

Nové Apple Arcade hry, které dorazí do knihovny her v únoru 2023, zahrnují dvě klasiky App Store spolu s novinkami Castle Crumble a Farmside.

Únorová řada zahrnuje klasiky App Store, Riptide GP: Renegade a Lifeline a dva nové tituly, které debutují v Apple Arcade, Castle Crumble a Farmside.

Castle Crumble (3. února)

Castle Crumble, vytvořený stejným týmem, který přinesl Spire Blast, je nové vydání od Orbital Knight. Je to hra o kreativní destrukci, ve které musíte rozbíjet hrady napříč různými obdobími lidské historie, jako je středověk a aztékové. Fyzikální mechanika spojená s různými výbušninami a kouzly, které má hráč k dispozici, by měla zajistit, že hra dostojí svému jménu.

Riptide GP: Renegade+ (10. února)

Riptide GP: Renegade+ je Apple Arcade verze stávajícího titulu App Store společnosti Vector Unit, ovšem bez nákupů a reklam v aplikaci. Pokud máte rádi vodní závody s raketovým pohonem podobné hrám jako Wave Race 64, pak je tohle pro vás. Jste jezdec hydrojetu, který je nucen účastnit se ilegálních vodíkových závodů po městských vodních tocích, zatopených ruinách, továrnách na mlýn a dalších.

Hra obsahuje režim pro jednoho hráče a online multiplayer verzi. Můžete odemykat nová vozidla, hratelné postavy a funkce přizpůsobení, bavit se v režimu výzev se závody duchů, soutěžit s přáteli z Game Center na žebříčcích, odemykat různé úspěchy a další.

Farmside (17. února)

Farmside, vytvořená dlouholetým vývojářským týmem Team 17 (mozky stojící za franšízou Worms), je zbrusu nová verze na Apple Arcade. Tento simulátor stavby farmy vám umožní vytvořit farmu vašich snů od začátku a navíc ji ozdobit různými úpravami a rozšířit ji na nová území.

Budete muset umístit pozemky, sázet plodiny, sklízet, stavět sady a také chovat domácí zvířata, jako jsou slepice a krávy. Můžete použít produkty z plodin, sadů a zvířat k vaření jedinečných receptů a plnění objednávek od obyvatel města.

„Vše na farmě lze volně umístit a všechno má své vlastní funkce a vlastnosti, jako například ploty, které zabrání kuřatům pobíhat kolem, pouliční světla, která v noci farmu automaticky osvětlují, a chodník, který poskytuje bezpečný průchod pro vašeho avatara“ čte popis.

Lifeline+ (24. února)

Původní textová adventura od 3 Minute Games je zpět s Apple Arcade zpracováním. Lifeline+ vám umožní komunikovat s Taylor prostřednictvím jejího komunikátoru.

Taylor je ztracen ve vesmíru po nouzovém přistání na mimozemském měsíci a potřebuje vaši pomoc, aby přežil. Hra byla navržena tak, aby ji bylo možné hrát po malých kouscích – notifikace doručují zprávy od Taylor po celý den, což vám umožní naplánovat její další tah, kdykoli budete mít pár minut na zabití.

Příběh za tímto jedinečným narativním zážitkem napsal spisovatel Dave Justus (Fables: The Wolf Among Us). Hra má mnoho možných výsledků v závislosti na vašich akcích a existuje sto hádanek k vyřešení, přičemž vývojáři slibují více prostřednictvím bezplatných aktualizací.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *