Samsung nepřestává vyvíjet konkurenta pro iPhone, který by ho vrátil k zisku

Samsung stále pracuje na možných budoucích smartphonech. Tento měsíc přišla nová patentová přihláška Samsungu na americký patentový úřad, která odhaluje některé rafinované návrhy a koncepty, na kterých už po nějakou dobu Samsung pracuje.

Jedním z návrhů, kterého jsme si všimli, bylo přidání ikony iPodu jako jedné z hlavních aplikací uvedených v nabídce konceptu smartphonu. Projektant je buď fanoušek Applu, nebo člen projektového týmu, který byl vyškolen, aby vymýšlel způsoby, jak kopírovat Apple za všech okolností.

6a0120a5580826970c01b7c7f21f72970b-800wi

Nyní, když Apple phablet (smartphone, s velikostí displeje něco mezi mobilem a tabletem) iPhone Plus vzal Samsungu růst a tržní dynamiku, se společnost zoufale snaží najít další mezeru na trhu mezi smartphony a získat tak zpět svůj náskok před Applem. Zatím vše, co o tom víme, je několik vzorů a patentů, které mají přijít k na trh v budoucnu.

Nové designy flexibilních displejů od Samsungu, známé jako „Edge“, pro chytré telefony nebyly příliš úspěšné svým zapůsobením na spotřebitele. Se kterým novým druhem smartphonu se Samsung bude snažit být opět v zisku? To ukáže pouze čas. Nicméně uvedené koncepty jsou jistě zajímavé.

Zdroj: patentlyapple

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *