Konečně váha pro iPhone 6s s 3D Touch technologií. Zdarma a bez jailbreaku!

Jakožto fanoušci firmy Apple jsme měli zájem vyzkoušet, jak funguje 3D Touch pro vážení ovoce na iPhone 6s. Nejprve, protože jsme registrovaní vývojáři, jsme vyzkoušeli aplikaci plum-o-meter, které ovšem pouze porovnává procentuálně váhu ovoce. Hmotnost tedy nemáte šanci nijak zjistit. Protože Apple defaultně zakázal všechny takto měřící aplikace, jako je například Gravity, dala se aplikace očekávat pouze na jailbreaknutém zařízení.

Nyní se nám ale podařilo objevit váhu TouchScale, které pracuje ve webovém prohlížeči! Je tedy zdarma pro všechny uživatele iPhonu 6s a verze Plus.  Váha měří do hmotnosti 400 gramů a lze ji i kalibrovat, abyste mohli vážit i jiné materiály, které nereagují s displejem 3D Touch. Postačí tedy, abyste na displej položili vodivý materiál, resetovali TouchScale tlačítkem Tare a vážili. Pak ale berte v úvahu, že výsledné měření bude ponížené o hmotnost misky.

Upozorňujeme, že test děláte na vlastní nebezpečí, protože displej můžete poškrábat, přetížit a tím pádem rozbít či vám testované materiály mohou na displej spadnut a roztříštit displej. To je i důvod, proč Apple podobné aplikace zakázal a my vám aplikaci nedoporučujeme zkoušet, pouze na ní upozorňujeme!

Váhu si můžete na vlastní nebezpečí vyzkoušet zde: touchscale

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *