Apple pojmenovává budovy pro svůj Project Titan po řeckých bozích

Ačkoli je obecně známo, že Apple pracuje na elektrickém autě, nic víc než tento fakt odhaleno nebylo. Nicméně podle nové zprávy ze Silicon Valley Business Journal Apple potichu skupuje budovy v Sunnyvale, Kalifornii a tyto budovy pojmenovává po řeckých bozích.

Jedna z největších budov se jmenuje „Rhea“, což podporuje dřívější tvrzení, že iniciativa Applu se skutečně jmenuje Project Titan. Rhea je jeden z titánu řecké mytologie. Jedná se o tu budovu, kde byly dříve v noci zaznamenány podivné zvuky.

Dále je tu budova jménem „Medúza“, která údajně slouží jako výzkumná laboratoř. Poté následuje budova „Magnolia“, již dříve vlastnil FedEx. Zde se staví nějaké zařízení na ochranu životního prostředí.

Následující budovou je „Zeus“ v San Jose, což je také výzkumná laboratoř, ale o něco významnější než ta předchozí. Kolem celého objektu údajně vede silný plot, přes který není nic vidět. A pak je tu „Athéna“, jejíž funkce není známa.

Předpokládá se, že Apple svůj Project Titan vede skrze společnost Sixty Eight Research. První automobil by mohl být hotov již v roce 2019.

zdroj: 9to5mac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *