Apple Car se možná nachází již v prototypovací fázi

Projekt Apple Car postupuje rychleji, než všichni čekali. A to i přesto, že nedávno narazil na několik problému. Soudě podle lidí, které společnost najala, to vypadá, že se nachází již v prototypovací fázi.

Společnost najala dalšího bývalého pracovníka Tesly, Davida Masiukiewicze. Ten zde pracoval jako senior CNC programátor R&D hardware prototypování. Masiukiewicz ještě neodhalil, co na čem dělá v Applu, nicméně na svém facebookovém profilu napsal, že mu Apple předložil „řadu působivých argumentů, proč jít pracovat k nim.“

Masiukiewicz se tak připojí k dalšímu bývalému pracovníkovi Tesly, Chrisu Porrittovi, o kterém se předpokládá, že po Stevu Zadeskym, jenž odešel na začátku tohoto roku, projekt vede.

Dalším novým přírůstkem Applu je Kevin Harvey, který do firmy přišel z Andretti Autosport. Zde pracoval jako dozorce CNC mašin. Jak Harvey, tak Masiukiewicz mohou hrát klíčovou roli v programování CNC strojů Applu, které zajístí rychlou výrobu prototypovacích součástek.

Kdy se tedy dočkáme Apple auta? Původní odhady byly v roce 2020. Pokud vše půjde tak rychle, jako do teď, možná i o něco dříve. 

zdroj: cultofandroid

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *