Analytik Kuo změnil svůj názor a tvrdí, že se Apple Car nedočkáme nejméně do roku 2025

Po návalu několika zvěstí, které se objevovaly v posledních pár dnech, naznačující, že společnost Apple pokračuje ve vývoji svého vlastního automobilu a produkce by mohla začít kolem roku 2024, promluvil jeden z nejdůvěryhodnějších analytiků společnosti Apple, že tzv. Apple Car je zatím v raných fázích vývoje a je nepravděpodobné, že by dorazil dříve, než v roce 2025.

Podle uznávaného analytika TF International Ming-Chi Kuo předpokládá časový rámec 2025-2027, když vše půjde podle plánu. V nejnovější poznámce Kuo píše, že by nebyl překvapen, kdyby byl časový rámec spuštění posunut ještě dále do roku 2028 či později. To je zásadní odklon od dřívějšího předpokladu, který Kuo zastával, kde si myslel, že by produkce Apple Car mohla nastat již v letech 2023 až 2025.

Vzhledem ke změnám na trhu s elektromobily/systémy vozidel s vlastním pohonem a vysoce kvalitním standardům společnosti Apple by nás nepřekvapilo, kdyby byl plán představení Apple Car odložen na rok 2028 či později.

Ve svém sdělení vyzdvihl Kuo několik faktorů, které by mohly zdržet plánované uvedení na trh, včetně problémů s dodávkami, chybějící specifikace vozidla, nejistot ohledně konkurenceschopnosti společnosti Apple a odborných znalostí na trhu elektromobilů/vozidel s vlastním pohonem a dalších.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *