Továrnu, kde Apple údajně testuje své auto, obléhá velký počet pracovníků ochranky

Že Apple pracuje na výrobě auta, pojmenovaném zatím „Project Titan“, již všichni ví. Přesto se firmě daří všechny ostatní podrobnosti tajit. Například pomocí velkého početu pracovníků ochranky. 

Předpokládá se, že v rámci utajení projektu Apple jedná jménem společnosti Sixty Eight Research sídlící v Sunnyvale, Kalifornii. Obyvatelé této oblasti začali v nedávné době hlásit, že z objektu společnosti vychází velké množství hluku a že ho hlídá velký počet pracovníků ochranky.

Zdejší noviny o hluku psaly na začátku týdne. Od té doby se situace uklidnila. Nicméně jeden obyvatel se v televizi vyjádřil:

„Ve tři ráno dostávají dodávky materiálu. Je to velmi temné, velmi tajné. Nevíme, co se děje, ale téměř každou noc tu je hluk, který probouzí naše psy. Před den je zas slyšet jakési řezání kovu.“

Televize ve své reportáži dále uvedla: „Obyvatelé oblasti Barlett Avenue bydlící poblíž zařízení tvrdí, že je ochranka pronásleduje, když venčí psy. Dokonce sleduje, kam jezdí. Chtějí zavolat policii, nelíbí se jim to.“

Budova údajně slouží pro testování vozidel. Apple k ní povolení dostal v roce 2014.

zdroj: 9to5mac

This article has 1 comments

  1. Estera Noémi Reply

    veľký počet pracovníkov by mohol pomôcť ale dakedy aj nie

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *