iPhone 8 bude představen již za dva týdny

Podle deníku The Wall Street Journal je letošní konference Applu naplánována na 12. září. iPhone 8 by měl do prodeje přijít deset dní poté.

Nejvíce očekávaným letošním produktem je samozřejmě iPhone 8, který má přinést mnoho novinek – např. OLED displej roztažený přes celou přední stranu, bezdrátové nabíjení, absenci hardwarového domovského tlačítka, 3D senzory pro rozpoznávání obličeje nebo celoskleněný design ve stylu iPhonu 4. Kromě toho se ale můžeme těšit také na vylepšenou verzi současného iPhonu, tedy iPhone 7s/7s Plus, novou generaci Apple Watch s nativní podporou LTE datových přenosů nebo novou Apple TV s podporou 4K rozlišení.

Pokud se Apple bude držet své tradiční časové linie, tak by iPhone 8 měl v zemích první vlny být uveden do prodeje už 22. září. K nám by se tedy měl dostat začátkem října – pokud se nepotvrdí obavy, že zpočátku budou dostupné pouze v omezeném počtu.

Zpráva také zmiňuje, že Apple plánuje poprvé pro konferenci a představení nových produktů použít aulu Steve Jobs Theater ve svém nadcházejícím sídle Apple Park. Nicméně podle současného stavu tohoto komplexu to vypadá, že budova ještě nebude v době konference kompletní a připravená k použití. V posledních dvou letech používal Apple pro své konference aulu Bill Graham Civic Auditorium, kterou má společnost pravděpodobně zvolenou jako případné záložní místo pro konání události.

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *