Jarní konference společnosti Apple se může konat již někdy kolem 8. března

I když se zatím nejedná o oficiální informaci, zdá se, že společnost Apple zacílí na začátek března pro svou očekávanou jarní konferenci. Dříve se očekávalo, že se Apple bude více přiklánět k dubnovému datu, nová zpráva ovšem říká, že chce společnost Apple představit své novinky ještě o něco dříve.

Magazín Bloomberg ve své publikaci uvedl, že společnost Apple plánuje konferenci na datum kolem 8. března a bude se nejspíše jednat o další virtuální událost, což není příliš překvapivé.

Konkrétně se očekává, že Apple představí zcela nový iPhone SE (3. generace), který by měl údajně obsahovat 5G připojení spolu s dalšími hardwarovými vylepšeními oproti předchozímu modelu. A kromě toho bychom se měli dočkat i zbrusu nového iPadu Air (5. generace).

Apple Inc. se podle všeho zaměřuje na datum 8. března, aby představil svůj nový „levný“ iPhone a aktualizovaný iPad Air, což potenciálně odstartuje rekordní rok pro uvádění produktů společnosti na trh.

Tato jarní konference bude představovat první velkou událost společnosti Apple od uvedení nového MacBooku Pro na trh v říjnu 2021. Stejně jako ostatní nedávné konference společnosti se očekává, že se bude jednat spíše o online prezentaci.

Jak bylo uvedeno výše, nic není zatím oficiální. Což znamená, že se vše může změnit, než se Apple vůbec dostane k rozesílání pozvánek.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *