Společnost Apple představila nový iPad s procesorem A13 Bionic a dalším

Společnost Apple dnes představila nový iPad s A13 Bionic čipem. Existovaly určité zvěsti, které naznačovaly, že si Apple ponechá oznámení iPadu až na letošní říjen, ovšem společnost se rozhodla jinak.

Nový iPad navazuje na poslední iPad základní sestavy společnosti. To znamená, že se jedná o základní verzi tabletu společnosti Apple. Nebude obsahovat menší výřezy obrazovky a zachová si tlačítko Home button. Ovšem obsahuje procesor A13 Bionic a zachovává si také 10,2palcový displej.

Čip A13 Bionic má celkově o 20 % rychlejší výkon. Je 3krát rychlejší než nejprodávanější Chromebook a 6krát rychlejší než nejprodávanější tablet se systémem Android. Společnost Apple aktualizovala přední kameru s 12MP ultraširokým fotoaparátem. Má zorné pole 122 stupňů a funkci Center Stage.

Nový iPad obsahuje i funkci Center Stage, kterou Apple představil u posledního iPadu Pro. Spoléhá se na Neural Engine a A13 Bionic čip, což znamená, že bude dynamicky upravovat obraz při pohybu osoby nebo při vstupu více lidí do obrazu.

Nový iPad má také True Tone funkci, něco, co nás u iPadu základní verze mile překvapilo. Nový iPad také podporuje první generaci Apple Pencil.

iPad je nyní k dispozici k objednání a bude se prodávat od 24. září. Ceny začínají na 9 990,-.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *