Apple zveřejnil své tipy na vánoční dárky

Apple na své stránce zveřejnil tipy na vánoční dárky, ve kterých figuruje nová Apple TV, iPad Pro, iPhone 6s, Apple Watch, Retina MacBook, dárkové poukázky do iTunes, aplikace, příslušenství a mnoho dalšího. Tipy jsou rozděleny do šesti kategorií: hraní, fotografie, hudba, fitness, učení a cestování.

Herní sekce je orientovaná okolo nové Apple TV, iPhonu 6s, iPadu Air 2, iPodu touch, souvisejících aplikací a příslušenství ke každému zařízení, jako například kontrolery SteelSeries Nimbus, Gamevice a Guitar Hero Live nebo bezdrátová sluchátka Beats Studio. Je zde také trio dronů Parrot a Sphero.

gaming

Sekce fotografie obsahuje iPhone 6s, iPad Pro, Retina MacBook a příslušenství typu objektiv Olloclip Active, stativ JOBY GripTight GorillaPod, MeFOTO Sidekick360 adaptér, Shure MOTIV MV5 mikrofon a HISY dálkový ovladač. Mezi aplikacemi jsou Darkroom, VSCO, Instagram nebo iMovie.

photography

Hudební sekce také obsahuje iPhone 6s, Retina MacBook, Apple Music na Apple TV, mikrofon Apogee MiC, hudební kontrolery IK Multimedia iRig Pads, bezdrátová sluchátka Beats Studio, reproduktor Beats Pill+ a B&O BeoPlay A2, dárkové poukázky na Apple Music, GarageBand a další.

music

Fitness sekce se logicky zaměřuje na Apple Watch Sport, iPhone 6s a příslušenství Wahoo Fitness KiCKR SNAP pro ježdění na kole, sluchátka Beats Powetbeats2, monitor srdečního tepu Wahoo TICKR, sluchátka Apple EarPods nebo aplikace Strava a Nike+ Running.

fitness

Sekce učení vyzdvihává iPad Air 2, Apple TV, Retina MacBook, iPod touch a výukové aplikace jako baliček iWork, Star Walk Kids a Plants od Tinybob. Příslušenství zahrnuje Sphero SPRK, Osmo Genius Kip, držák Twelve South BookArc a externí hard disk LaCie FUel.

learning

Poslední sekce, cestování, zahrnuje Apple Watch, iPad mini 4, novou Apple TV a další.

travel

Apple na vánoční svátky nabízí v několika regionech poštovné zdarma.

zdroj: macrumors

This article has 1 comments

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *